donderdag 17 mei 2012

zondagse donderdag

Heerlijk een zondagse donderdag, manlief hoefde niet te gaan werken dus we konden uitslapen. Ja we konden het en net die dagen lukt het niet, waarom? Ritme, gewenning ik weet het niet maar vind het wel jammer...... 6 uur stond ik dus naast mijn bed, ja een uur later dan normaal, maar nog steeds heel erg vroeg. Wat ga je dan doen, juist ja jam maken...... heb nu 4 potten bosvruchtenjam staan die ik nog een leuk dekje ga geven en dan volgende week bij mijn high tea aan de meiden meegeef. Ga ook nog wat appelmoesjes maken en mss bramenjam dan hebben ze iets te kiezen :-)

Het was voor mij de eerste keer en ik moet zeggen hij was lekker, er was wat over dus die hebben we vanochtend op een vers afgebakken broodje opgegeten, jammie jammie jammie. Ik ga nu nog op internet struinen naar andere recepten want het is ook nog eens leuk om te doen. 

Manlief is nu even in de werkplaats gaan klussen, nee die heeft geen zitvlees... en dochterlief is de zandbak naar binnen aan het verhuizen denk ik zoveel zand vind ik hier maar goed dadelijk even opvegen en klaar is kees. Vanmiddag gaan we naar opa en oma om te BBQ-en. Altijd lekker want dat kost niets en hebben we weer goed gegeten, zo komt het wel goed met de boodschappen hahahaha, ik heb tot zaterdag nog 46 euro in de knip en hoef alleen morgen wat brood te halen, dus daar gaat een groot deel van naar de vakantiepot. 

de boodschappen van deze week eigenlijk alleen geleisuiker en wat aardbeien. ow ja en brood natuurlijk de rest was allemaal in huis, lekker voordelige week dus.

Nu ga ik even lekker genieten van het zonnetje want poetsen dat doe ik vandaag lekker niet! Helemaal geen zin in!

geniet allemaal van een extra lang weekend! 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke omschrijving van Hemelvaartsdag! Bij ons was het ook een echte zondagse donderdag, en ik heb mezelf zo waar toegestaan een boek te lezen in de tuin. Even dacht ik nog: 'Moet ik niet in de tuin gaan werken?' maar dat heb ik meteen de kop in gedrukt. Het is zondag of niet!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zou je het recept voor de jam willen plaatsen? Ik heb komende zomer ook veel vruchten en wil daar jam van maken. Ben al bezig om potjes te verzamelen, maar heb nog geen recept.

    BeantwoordenVerwijderen