vrijdag 11 mei 2012

In een dag super slank worden.....


Dat is vandaag gelukt! Nu vragen jullie je misschien af hoe, nee geen liposuctie, nee geen wonderpillen, allemaal niet, de auto moest naar de garage en nu ben ik 3 ribben kwijt :-). Er waren lagers stuk, iets met de remmen en de keuring moest gedaan worden, kosten € 300,--. Nu heb ik voor dat geld geen nieuwe auto dat weet ik maar pfff wat zijn die ribben kostbaar hahaha. Nee hoor geen droog brood voor ons wij hadden al rekening gehouden met evt kosten van  500,-- dus het viel nog mee. Maar goed het is wel weg als sneeuw voor de zon.

Er zit deze week nog wel geld in de knip voor de boodschappen, en niet zomaar, nog steeds € 20,--. Dit zit er al de hele week in. Helaas moet ik dadelijk als ik dochterlief ga ophalen wel nog naar de winkel voor een hele ongezonde slagroomtaart. Morgen is namelijk ons Swimming with the stars toernooi en mijn zwempartner en ik willen de mannen die in ons team zitten bedanken voor hun inzet, winnen, never nooit niet maar een taart als blijk voor waardering kan er altijd wel af. Nu ben ik wel zo ik neem lekker zo'n goedkope uit de vriezer, ongezond is dat toch al maar het gaat om het idee. Ben ook benieuwd of hij opgegeten wordt of een gezichtsmeer wordt....... maar ach ja als we maar lol hebben. De graadmeter, als we zoveel lol hebben morgen als bij het trainen dan wordt morgen een uitstekende dag!

Vanmorgen ben ik lid geworden van de speel o theek in het dorp hier, ik ga eens kijken, het puilt hier uit van het speelgoed natuurlijk en sommige dingen worden weken zij het niet maanden niet aangekeken omdat madam teveel heeft, net als alle andere kinderen die ik ken overigens. Ik dacht ik ga gewoon naar de speel o theek en dingen huren / lenen of hoe je het wilt noemen. Omdat ik op de fiets was heb ik dus allen twee spellen genomen  maar ik heb wel dingen gezien die ik volgende keer ga halen en proberen.

Ik ga nu maar weer eens aan de slag, het huishouden moet nog gedaan worden, zeker nu ik dus de halve dag gespendeerd heb aan de garage, boodschappen doen met schoonmoeder bij de action omdat opa jarig is en de kleinkiddo's allemaal leuke kadotjes krijgen en he top en neer komen van de garage naar huis, naar de speel o theek, weer naar huis en weer de garage enz enz. De was roept me al....

fijne dag nog!1 opmerking:

  1. LOL
    Die auto´s zijn geweldig, maar ze moeten niets mankeren.Wij waren dit voorjaar ruim 500 euries kwijt, ook al zo'n hap.
    Veel plezier morgen en laat even weten hoe het zwemfestijn (en de taart)is (zijn) verlopen.

    BeantwoordenVerwijderen