woensdag 9 mei 2012

De laatste werkdag van de week

De laatste werkdag van de week is al weer aangebroken, wat is het toch heerlijk om daarna 4 dagen weekend te hebben.

Gisteren toen ik thuis kwam heb ik lekker snelle macaroni gemaakt en hoopte voor vandaag nog genoeg te hebben, dit is helaas niet zo, ik heb nog genoeg voor dochterlief maar manlief had een bere honger en heeft meermaals opgeschept. Wij eten dus vanavond samen uiensoep met stokbroodjes, iets waarmee ik dochter totaal niet blij kan maken. Ikzelf ben er dol op en je kan me er ook echt wakker voor maken. De beste uiensoep ooit heb ik niet in Frankrijk gegeten maar in Maleisie. Daar was hij zo lekker beetje pikant, lekker vol, en misschien dat het uitzicht ook mee heeft gewerkt maar owwie wat was die soep daar lekker! Helaas kan de mijne daaraan niet zo goed tippen maar toch hij is zeker wel lekker.

Morgen heb ik een minder leuke dag, nou ja minder leuk, vooral duur. De auto moet naar de garage voor de keuring en een beurt, heel belangrijk maar ook altijd jammer van de kosten. En ik zag vanmorgen dat ik een nieuw paspoort aan moet gaan vragen de mijne is nog maar beperkt houdbaar. Ik dacht eigenlijk dat je dan altijd een waarschuwing kreeg maar helaas bleek dat niet het geval, ik ga dus maar even een afspraak plannen op het gemeentehuis zodat ik weer legaal door het leven kan. Het was echt stomtoevallig dat ik keek vanmorgen, voor hetzelfde geld kwam ik er pas achter bij de vakantie en het vliegveld, dan is het dus geen vakantie denk ik. pfff weer een geluk bij een ongeluk. Ik heb nog gedacht aan een id kaart maar ik zag net op de website dat die 3 euro goedkoper zijn. Nou mocht het voorkomen dat we ooit in de dichtbije toekomst verder weg willen dan moet ik alsnog een paspoort dus doe het nu maar meteen.

Er hoeven deze week weinig boodschappen gehaald te worden. ik heb zojuist bij de AH twee broden gehaald en ik moet het weekend nog een beetje verse groenten halen en dat was het dan. Heb deze maand ook minder budget voor de boodschappen omdat ik wat kleren voor dochterlief heb gekocht en dit ook via de boodschappen wil laten lopen, als het mogelijk is in ieder geval. Wel haal ik iedere week ook iets voor de verjaardag dan zijn dadelijk die kosten niet ineens heel hoog. Maar dat zijn relatief kleine uitgaven.

fijne woensdag allemaal

1 opmerking:

  1. Goed dat je dat van je paspoort op tijd ontdekt hebt! Heb je al van die spuuglelijke pasfoto's laten maken?

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen