dinsdag 17 april 2012

de tussenstand

Het is zover, het in weer dinsdagochtend, natuurlijk had ik al stiekem gesmokkeld deze week maar nu is het voor het ecchie..... 74.2 KG. een verschil van 3,2 kilo, en dat in een week. Ik ben wel heel realistisch en het zal voornamelijk vocht geweest zijn maar toch het zijn even 3 pakken suiker die al minder mee hoeven. ik ga er ook vanuit dat het niet elke week zo zal zijn maar het zou wel mooi zijn. En nog beter dit keer ga ik echt doorzetten. ik ben nu op het gewicht van voor de zwangerschap en ook toen mochten er behoorlijk wat kilotjes af, en nu dus nog steeds.

De tussenstand voor de boodschappen is nog €0,-- in de knip maar dat is omdat ik nog geen boodschappengeld heb gehaald en dus ook niets heb kunnen kopen. Ik ga vrijdag naar de winkel en hoop het tot die tijd gewoon uit te zingen zonder centjes in de knip die eruit willen springen...... Nu heb ik geluk en hoef ik deze week ook niet zoveel te halen, ga wel al beetje bij beetje dingetjes halen voor de verjaardag van dochterlief en de high tea bij mij zodat het dadelijk niet ineens heel duur wordt. En zeg zou zelf wat chippies en nootjes bederven niet zo snel. Voor de high tea heb ik nog wel wat bakmixen die ik op kan maken en zo ook voor de taarten van dochterlief haar verjaardag. ik ga voor die dag kleine appeltaartjes maken in een sillicone cupcakevorm, heb ik laatste geprobeerd en werkt prima. Nu wilde ik ook kersentaartjes maken, iemand ervaring daarmee? Kan ik gewoon van die blikjes vlaaivulling halen of iemand een andere goede tip?
Ik zat ook te denken aan carameltaartjes of zo maar daar heb ik nog niet echt ene goed recept voor gevonden maar dat speuren we nog wel op. Of natuurlijk mon chou in kleine vormpjes. Ik vind het zelf heel gezellig als ik een tafel vol taartjes zie staan, die grote vlaaien blijven er ook altijd staan en dit is handig kan ik de volgende dag ook nog meenemen naar mijn werk. Heb jij nog een leuke tip, laat hem weten hij wordt hier in dank ontvangen!

ik ga zo even mijn raukostje en fruitmixje maken en dan op naar het wakker maken van dochterlief om naar de oppas te gaan en ik door naar mijn werk. We hebben vandaag brandoefening en ik als BHV'er moet nog even alle voorbereidingen doen zonder dat iedereen het merkt :-p

fijne dinsdag

3 opmerkingen:

  1. Fijn zeg! Zeker als je het omschrijft in pakken suiker, een groot effect!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel. Ja als je het in pakken suiker omschrijft vind ik zelf dat het realistischer wordt. Nog 10 pakken te gaan :-)

    BeantwoordenVerwijderen