zondag 26 februari 2012

Verjaardagsstress

Pfff wat een drukte, en eigenlijk zouden we het klein houden maar stiekem ben je er toch wel langer mee bezig als gedacht. De appeltaart heb ik gisteren gemaakt en gebakken terwijl ik lekker met de voetjes omhoog lag. We hadden een verjaardag maar helaas geen oppas dus manlief alleen laten gaan en ik bankzaken aan het houden :-)

Vannacht slecht geslapen omdat er de hele nacht een klein beestje bleef roepen over hapjes, soep, lekkere dingen en alles wat nog gemaakt moest worden. Ga toch slapen klein etter beestje, maar nee hij was maar even rustig van 2 uur tot vanmorgen 6, dus nu ...............ppppffffff totaly messed up. Maar goed we zijn al aan de slag gegaan. De tomatensoep staat op, de kaasjes zijn gesneden, de worstjes bijna, kadotjes ingepakt en zodadelijk nog even versieren. Om 11 uur komt iedereen dus dan moet ik klaar zijn met alles, en ach ja dat lukt ook wel.

En dan nog de vraag wat doe ik aan? Ik heb uiteraard genoeg maar alles staat wat beter als ik iets slanker zou zijn, maar ja ik wil wel lijnen maar heb geen ruggegraat en houd het altijd maar een paar weken/maanden vol. Misschien een steuntje in de rug, bijvoorbeeld een bruiloft in het vooruitschiet dat zou helpen :-P. Maar ben bang dat manlief nog niet echt op de knieën gaat.... dus dat is geen optie. Misschien met een groepje, maar nee ook niet a plain publiek afgaan bij de WW. Het zal allemaal wel werken maar het is niet iets voor mij om dat te doen. Misschien iemand nog een goed idee? We kunnen met meerderen een lijnclub online houden en recepten en tips, ideeën uitwisselen.... Maar ja vooralsnog ben ik in mijn eentje. Misschien minder lekkere dingen koken, maar ja je leeft maar één keer, een dilemma dus! HELLUUUPPPPP......

Nou ga ik mezelf even een schop onder de billen geven en iets doen. Fijne Zondag...

1 opmerking:

  1. Leg vanaf morgen, na de verjaardag, eens een stuk papier op tafel en schrijf alles op wat je eet en drinkt, ook de hoeveelheden. Vaak is dat schrikken. Misschien is er een reden waarom je iets hebt gegeten (gesnoept)? Waarschijnlijk is er het ook het een en ander wat je helemaal niet nodig hebt en vol zit met E nrs die je eigenlijk niet in je lichaam wilt hebben..., gelijk schrappen en die de volgende dag niet meer eten!
    Kom je aan 2,5 liter vocht per dag? Niet in de vorm van bier en wijn, maar thee, koffie (liefst niet te veel, zwart en zonder suiker?), melk en natuurlijk water? Als je niet voldoende drink, val je ook iet af.

    Oeps, niet leuk allemaal net voor een verjaardag, maar wel genieten hoor! Fijne dag gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen