vrijdag 4 mei 2012

Meevaller

Net nu ik deze maand wat pech heb ervaren, hond naar het ziekenhuis, zelf naar de dokter en het ziekenhuis en niet weten hoe snel het eigen risico wordt ge├»ncasseerd kwam gisteren een belastingteruggave binnen. Altijd lekker om dan te zien dat je saldo niet in de min gaat schieten.

Nu houd ik het strak bij in excell wat erin komt en wat eruit gaat en wat we sparen e.d. en het is niet dat we zo'n tegenvaller meteen met paniek tegemoet zien hoor maar ik vind het altijd fijn als we onze spaarbuffer niet aan hoeven te raken. Nou deze maand kan daar dus zelfs een flink bedrag van € 1400,-- extra naar toe. Heerlijk.

Gisteren ben ik begonnen aan de moestuin, wat er tot nu toe staat, lollo biondo, lollo rosso, ijsbergsla, paksoi, spitskool. Ik denk dat ik nog een courgette ga planten en misschien een munt, de aardappeltjes zitten er trouwens ook al in. Nou dat is toch al wel wat voor de anderhalve vierkante meter die ik heb ongeveer. Ik denk er ook over om op het balkon / dakterras nog een en ander in bakken te zetten maar moet even kijken hoe dat uitpakt.

Vandaag hebben we een drukke dag voor de boeg, het hele huis moet van boven naar onder schoongemaakt worden, iets waar ik elke week een poging toe doe maar dan onverwacht iets tussen komt, maar nu niet, alleen een ziekenhuisbezoekje maar daar hoop ik snel ook weer weg te zijn eigenlijk. Ik heb zojuist al de kamer en eetkamer gestoft, de gang en de toilet ga ik zo doen en hopelijk nog allemaal voor dochterlief wakker wordt. Dus snel aan de bak hier, ik denk dat ik vanmiddag nog wel een blogje eraan kan wagen als ik bij de c1000 geweest ben voor nog wat euroknallers.....


3 opmerkingen:

  1. Tjonge, wat ben jij vroeg uit de veren! Altijd lekker, die belasting teruggave, ik heb dat wij het ook snel ontvangen.
    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen