vrijdag 27 april 2012

Opruimwoede

De opruimwoede is toegeslagen. Het heeft even geduurd maar hij is gearriveerd.

Vanmorgen, zoals altijd, om 05.15 uur opgestaan en de bammetjes van manlief gesmeerd. 05.25, dat is een mooie tijd om eens lekker de deuren allemaal af te gaan soppen. Zo gezegd zo gedaan. Nou rond 6.00 uur waren de deuren op de benedenverdieping (die toch al boven is) klaar en er was nog steeds tijd over voordat dochterlief wakker zou worden. Tja wat doe je dan, ga je lekker even achter de pc of ga je hetgeen doen waar je het meeste tegenop ziet. Het laatste!

Bij binnenkomst hebben wij een mooi wit Ikea dressoir staan met 4 grote en 4 kleine lades, en ja je raadt het al, een bende van heb ik me jou daar. En met het kasje hier kastje daar idee ben ik begonnen met het uitladen van de kastjes en het herinrichten. Wil je het zien? Hou je hart vast want ook die lades liegen er weer niet om. Het lijkt wel of het hier altijd echt een bende is maar dat valt mee hoor, het is voornamelijk IN de kastjes de bende want wat je niet ziet is er niet. Ooit kan ik solliciteren als een echte struisvogel denk ik.

Nou hier komt het dan..... zoals het was:en tja dan willen we ook zien hoe het nu is:Nou dat was een hele verbetering. Ook de schuur beneden is opgeruimd. Voorheen stond alleen mijn fiets binnen omdat voor de andere geen plaats was maar na de opruiming is er plaats voor 2 fietsen. Joehoe. En dat terwijl het nog geen 9 uur is.

Ik ga gebruik maken van deze aanval en zo weer verder. Misschien dat ik vanmiddag nog kan bloggen over de boodschappen en het weekmenu. 

2 opmerkingen:

  1. Zo, dat is een hele verbetering! En wat heb je al veel gedaan op de vroege ochtend zeg.

    En wat lief dat jij de boterhammen voor je man smeert. Dat doe ik echt nooit… Ik zal hem maar niet vertellen dat er vrouwen zijn die dit wel doen.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een energie. Haha. Vanavond voor het slapen gaan maar een pilletje nemen om dát tegen te gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen