zondag 27 mei 2012

High Tea


Het zit erop, de high tea en alle voorbereidingen. Maar alle drukte en voorbereiding was niet voor niets het was een super gezellige middag met mijn collega's. We hebben heerlijk genoten van al het lekkers en heerlijk gekletst.

En het feest ging daarna gewoon verder, 's avonds eerst om 19.00 uur het Ek synchroonzwemmen via de livestream gevolgd, super mooi met als terechte winnaar Spanje, en daarna hoppa door naar de volgende wedstrijd het Songfestival. Zweden terechte winnaar maar ik had het anders gezien want de nummers 2 Rusland en nummer 4 Azerbedjan nee niet echt kwalitatief goed.

Mijn top 3:

IJsland http://www.youtube.com/watch?v=BPkSz2-gu9M
Zweden http://www.youtube.com/watch?v=g3sztAoMBtI
Servie http://www.youtube.com/watch?v=7CMdnqgqHLU

Voor rest, heel veel maar dan ook echt heel veel slechte inzendingen. Helaas voor Joan is ze niet door, als ze minder zenuwen had gehad waardoor het zuiverder was had ik haar de finale wel gegund, naar mijn mening is het zeker wel een songfestivalnummer maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Maar nu genoeg van het songfestival, volgend jaar in Zweden en misschien is het te doen om een kaartje te scoren :-)

Van de evenementen gisteren gaan we door naar de volgende evenementen. vandaag gaan we naar Eindhoven om naar het EK synchroonzwemmen te gaan. Eerst om 11 uur vertrekken want om 12 uur beginnen de Duetten en dan even tussendoor naar huis en BBQ-en en om 18 uur weer naar Eindhoven om te gaan kijken naar de Combo's. We gaan met 16 meiden en moeders uit onze eigen groep dus het wordt een leuke en gezellige dag. We zijn ene paar jaar geleden ook geweest en hebben toen veel plezier gehad en dat gaat vandaag vast weer gebeuren. De duetten, durf ik niet te zeggen wie wint maar bij de combo's verwacht ik Spanje, zij hebben hele goede op hun gemaakte muziek, maar ook de Oekraine zijn goed aan het worden. De Russen doen niet meer want anders had ik zeker voor hun gekozen met het winnen zij domineren het synchroonzwemmen al jaren.

Dadelijk ontbijten met de restjes van gisteren en dan spullen pakken en de voorbereidingen voor de BBQ maken want we hebben tussendoor een paar uur maar niet te lang en dan gaan met de banaan :-)3 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit, en veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de gedekte tafel ziet er feestelijk en lekker uit.
    deel je mening wat betreft songfestival, sommige uitslagen waren erg verrassend.

    BeantwoordenVerwijderen