woensdag 25 april 2012

Laatste dag werken

Het is weer woensdag de laatste dag werken van deze week voor mij. Morgen hebben dochterlief en ik een drukke dag. We gaan haar kamer grote schoonmaak geven, kleding uitzoeken en dochterlief die gaat "helpen" al met al wordt dat dus een dag waarop ik alles in de kast leg en zij alles eruit haalt om te verkleden.....maar dat mag de pret zeker niet drukken.

We gaan morgen ook boodschappen doen bij de C1000. ik zag dat er een aantal aanbiedingen waren die ik gebruik dus dat ik mooi meegenomen. Niet dat ik teveel boodschappen haal want maandag gaan we met Opa en Oma naar Duitsland om daar boodschappen te doen, zelf vieren we geen Koninginnedag en daar hebben ze dat uiteraard niet dus lekker rustig. We gaan dan naar Geldern om daar de Aldi en Kaufland te bezoeken. Er zijn toch wel veel dingen die qua prijs echt veel schelen met hier, niet alles maar er zijn ook gewoon dingen die lekkerder zijn daar dan hier. In Geldern kan je ook het "dorpje/stadje" bezoeken en daar zijn ook wel wat leuke winkeltjes waar we heen gaan. In ieder geval gaan we naar de Kik, misschien kennen jullie het, ik vergelijk het altijd met de wibra hier. Leuke dingen voor een klein prijsje, regelmatig haal ik daar voor dochterlief blousjes, shirtjes, badpakjes en zo. Laatst 3 zomerblousjes voor 1,-- per stuk. Tja dat kan ik niet laten liggen omdat ze het gewoon echt nodig heeft en vaak dingen maar 1 seizoen aan kan, en het hoeft niet duur te zijn om leuk te zijn.

Mijn boodschappengeld is ook al kapot geslagen, ik heb gisteren een paar G star schoenen gekocht voor een tientje en voor dochter en manlief een paar shirts bij de zeeman. Kosten totaal € 25,--. heb nu dus nog € 25,-- voor de boodschappen maar dat is goed haalbaar. Voor de boodschappen in Duitsland heb ik € 50,-- apart gehouden dus ook daar heb ik genoeg aan. Tenminste normaal gesproken wel. En Opa gaat mee dus mee dus hij vast wel iets voor dochterlief kopen. Zo gaat het altijd, ik zeg nee maar Opa zegt, het is mijn geld, moet ik toch zelf weten en warempel dochterlief krijgt weer vanalles........ ouderlijk gezag compleet ondermijnd. maar ja daar is ze enig kleinkind voor zullen we maar zeggen :-)

Vanavond eten we weer ragout omdat ik dus teveel had gisteren, lekker makkelijk dus, en ben bang dat ik later thuis zal zijn want op kantoor is een ziekteprobleem en dus complete onderbezetting, die we normaal gesproken op woensdagen ook al hebben maar met vakanties en ziektes dus nog meer, niet leuk maar ja het zal moeten.

fijne woensdag


3 opmerkingen:

 1. Schrijf je ook nog een een blogje wat zij in Duitsland koopt? Wij gaan ook regelmatig en nemen altijd amandelmeel, rum en tilsiterkaas mee. Ben benieuwd naar jouw lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lot, ik zal na maandag een lijstje maken wat ik allemaal gekocht heb, dingen die ik zo altijd haal zijn:

   - sap (bloedsinasappel, aldi)
   - plastic zakken met handvat (aldi)
   - rittersport
   - gele boterboontjes uit een pot (kaufland, schaam schaam niet vers)
   - veel bakversieringen
   - turinger worstjes voor de BBQ (aldi)
   - toetjes (veel meer keuze)
   - uiensoep (in een zakje bij aldi voor de gemakkelijke trek)
   - smeer en bakboter, is een kuipje dat je voor allebei kan gebruiken

   ik zal maandag eens kijken wat de rest is, kom zo even niet erop maar als ik er ben geweest dan plaats ik het

   Verwijderen
 2. Er is toch niets mis met boontjes uit pot? Bij kaufland koop ik altijd de bieten, tuinbonen en kievitsbonen uit blik of pot, de goedkoopste.
  Ik gebruik verder nauwelijks dingen uit pakjes, zakjes, kuipjes en ivm constant gewichtopletten geblazen al helemaal geen chocolade en toetjes, dat zijn echt 4-5x per jaar uitzonderingen.
  Om in te bakken gebruik ik kokosolie (toko), of boter of olie zo puur mogelijk allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen